Om ‘mit’ selv

Jeg er slået ind på en livsbane, hvor alt mit drive og min virkelyst er centreret omkring at skabe enhed og fred i mit indre. Denne søgen blev kickstartet af en helt ubeskrivelig ‘oplivelse’, som overgik mig en tidlig morgen for ca. seks år siden. En ‘oplivelse’ som ledte mig ud på en uundgåelig rejse, som skulle vise mig, hvad det jeg i et splitsekund havde erfaret i virkeligheden skulle komme til at betyde i ‘mit’ liv.

Jeg blev ledt til flere arena’er, som gav mig forståelse for, hvad det var jeg havde oplevet. Men det hele faldt for alvor på plads under mit ophold på Højskolen for bevidsthedsudvikling. Den viden jeg blev præsenteret for her pegede direkte ind i mig og jeg brusede over af henrykkelse over, at livet kunne have så vidtrækkende en fylde. At der ‘lige foran mine fødder’, lige indenfor min hoveddør, igennem mig, i kraft af mig fandtes uendelige lag af dimensioner at bevæge sig igennem.

Jeg lærte tilmed en teknik til, hvordan jeg kunne besøge dette område af min bevidsthed igennem, Trancendental Meditation (TM). To gange dagligt kaster jeg anker, vender opmærksomheden ind ad og husker mig selv på, hvem jeg i virkeligheden er. Teknikken tillader mit sind at blive stille og jeg får mulighed for at besøge vores fælles kilde af ren bevidsthed. Min krop svare igen med at forløse gammel og ny stress og spændinger fra mit nervesystem. Kvaliteten af de glimtvise dyp i den rene bevidsthed, tager jeg med mig ud i min hverdag, og den regelmæssige praksis er med til at tøjre mig, så jeg ikke blive opslugt i verdens kaos og glemmer mit oprindelige ophav, hvor fred og kærlighed spiller grundtonen, fra en klangbund af stilhed.

Jeg blev på højskolen i otte måneder og lærte en masse om Ayurveda, som er en livsvidenskab, som er har sin oprindelse fra planet af ren bevidsthed, og går ud på at lære mennesker, hvordan de kan stabilisere sig i selvet/ren bevidsthed og derudfra kan leve tilværelsen i bølger af lyksalighed og fuldkommenhed. Jeg er for nylig blevet indviet i et udvidet program til at accelerere min udvikling yderligere i denne retning igennem TM-sidhi programmet. http://transcendental-meditation.dk/tm-sidhi-programme/

Et andet redskab som hjælper mig med at vedligeholde min personlige balance og min evne til at kunne arbejde som kanal for healing og som sindsrobehandler er jævnligt at få buddhi-behandling. Buddhi er en energiteknik, der bevirker, at de enkelte psykiske organer/chakraer bliver renset indefra. Ved siden af disse redskaber og nok egentlig også i kraft af disse, er jeg i mine daglige gøremål og samspil bevidst omkring at centrere mig i mig selv og ‘blive hjemme’. Dette øger min tilstedeværelse og min evne til at rumme mig selv og min ydre oplevelse på én gang. Jeg resonerer bedre med mine omgivelser og min kærlighedsevne vokser. Denne evne, at kunne holde mit hjerte åbent, er min vigtigste kompetence i forhold til at arbejde som kanal for at healing kan finde sted. http://buddhi.dk

Jeg glæder mig til at tjene dig og hjælpe dig derhen, hvor du skal <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *