Clairvoyant healing

Som healer stiller jeg mig selv til rådighed som kanal for den udefrakommende energi, som kan hjælpe dig med at vende tilbage til din naturlige tilstand af sundhed, harmoni og balance. Hvis du oplever ubalance på et fysisk, følelsesmæssigt, mentalt eller åndeligt plan vil healing kunne hjælpe dig.

En behandling er individuel og vil forme sig ud fra lige præcis, hvad du har brug for. Jeg starter med at stille clairvoyant ind på dig for at mærke din energistruktur og dertilknyttede ubalancer. Jeg vil derefter formidle og klarlægge de årsags- virkningsforhold, som har relation til ubalancen. Du vil få konkrete råd og opgaver, du kan arbejde videre med. Inden du kommer op på briksen anvender jeg ofte akupressur, som kan løsne op for nogle mere overordnede energiblokeringer, så dit system bedre kan tage imod healings-energierne.

Jeg har modtaget undervisning i at kunne kanalisere healing, af Steen Kofoed på Healerskolen i Rømersgade i København, og mine psykiske evner er blandt andet blevet optrænet gennem tre års praksis med klientforløb. For at dygtiggøre mig som kanal, har jeg i 2015 gennemgået en personlig rejse på uddannelsen Buddhi hos Steen Kofoed, hvilket har forbedret min forbindelse til min arbejdsgiver/det jeg tror på, og samtidig skærpet min evne til at kunne sætte mig selv til side og arbejde uden at involvere mig med min person i energiarbejdet.

Mange kommer til healing og forventer at helingen finder sted, uafhængigt af deres egen indsats, at de på mirakuløs vis kan blive helbredt. Det kan udefra set også godt se sådan ud, men en bæredygtig/langtidsholdbar healing finder altid kun sted, fordi vedkommende er blevet klar til at tage ansvar for det livsområde, som har skabt ubalancen. Det er derfor en vigtig del af mine behandlinger at hjælpe dig i gang med en udvilking/afvikling, så du kan tage det fulde ansvar for dig selv og din livssituation. Jeg vil i samarbejde med den åndelige verden hjælpe dig med at finde frem til årsagen til dine problemer og hjælpe dig med at foretage ændringer, som kan medvirke til at problemerne ikke opstår igen. Det indebære, at du vil komme til at arbejde med uafklarede dele af dit liv, såsom undertrykte følelser og behov, følelsesmæssige traumer og sorg. Det er vigtigt, at du får en følelse af selv at gøre noget ved dine problemer.

Bæredygtig healing

http://healerskolen.dk

Steen Kofoed